Ne Ju Japim Zgjidhjen

Shërbimet

Çfarë Ofrojmë

Shërbimet Tona

Glob Line, një kompani mjaft e rëndësishme që ofron për klientët e saj shërbime të ndryshme në fushën e Data Center, Call Center dhe Marketingut Dixhital.

a
a
a
a

Telemarketing

Fushata telefonike promovuese ose shitjeje që synojnë prezantimin e produkteve ose shërbimeve të reja.

Customer Care

Shërbimi i Klientit është i strukturuar për të ofruar një shërbim 360° ndaj klientit duke respektuar çdo target dhe kërkesë.

Help Desk

Trajnimet e shpeshta të personave që janë pjesë e ekipit iu garanton klientëve tanë zgjidhje për efektive dhe efikase.

Back Office

Glob Line ofron shërbime ne menaxhimin e bazave të të dhënave të kompanive. Hedhja e të dhënave në format elektronik.

Zyrat Tona

100

Postacione

150

Operatorë

90000

Klientë Të Kënaqur

Partnerët Tanë

Dëshironi të zhvilloni projektet tuaja me ne?