Ne Ju Japim Zgjidhjen

Rreth Nesh

h

Glob Line

Përse Ne?

Glob Line u krijua në vitin 2018 me idenë për të pasur një strukture që ofron shërbime të ndryshme në fushën Data Center , Call Center dhe Marketingut Dixhital.

Sot kemi më shumë se 100 postacione dhe 150 operatorë , të trajnuar për të menaxhuar fushata të ndryshme për klientët tanë.

Misioni ynë është të gjejmë zgjidhjen më të shpejtë dhe më të mirë për klientët, të plotësojmë kërkesat e tyre në kohë, të ofrojmë mundësi të ndryshme për nevojat e tyre dhe t’i bëjmë ata të krenohen qe na besuan.

Telemarketing

Fushata telefonike promovuese ose shitjeje që synojnë prezantimin e produkteve ose shërbimeve të reja.

Customer Care

Shërbimi i Klientit është i strukturuar për të ofruar një shërbim 360° ndaj klientit duke respektuar çdo target dhe kërkesë.

Help Desk

Trajnimet e shpeshta të personave që janë pjesë e ekipit iu garanton klientëve tanë zgjidhje për efektive dhe efikase.

Back Office

Glob Line ofron shërbime ne menaxhimin e bazave të të dhënave të kompanive. Hedhja e të dhënave në format elektronik.

Zyrat Tona

Partnerët Tanë

Dëshiron ti bashkohesh ekipit të Glob Line?