Ne Ju Japim Zgjidhjen

Karriera

h

Glob Line

Eja Dhe Ti

Dëshiron të bëhesh pjesë e skuadrës tonë?
Glob Line kërkon vazhdimisht të punësojë staf me eksperiencë në fushën e Data Center. Personat që aplikojnë duhet të kenë aftesi shumë te mira (të folur dhe të shkruar) të gjuhës Italiane dhe asaj Angelze.

Ju ftojmë të dërgoni CV tuaja dhe do të kontaktoheni sa me shpejt nga burimet njerëzore për të siguruar një intervistë.

a

Është kenaqësi të jesh pjesë e një ekipi kaq energjik dhe dinamik.

Andi Bego

a

Bashkë mund të rritemi akoma më shumë , eja dhe ti ne Glob Line!

Alda Sarasani

Ekspertët Tanë

Glob Line Team

Eksperiencë Shumëvjecare

Grup Dinamik

Profesionist Multiskill

Ekip i Mirëfilltë

Apliko Tani

Dërgo CV-në tënde!

    Zyrat Tona

    Partnerët Tanë

    Mos hezito të na kontaktosh për cdo informacion…