[rev_slider alias=”home1″]

Telemarketing

Fushata telefonike promovuese ose shitjeje që synojnë prezantimin e produkteve ose shërbimeve të reja.

Customer Care

Shërbimi i Klientit është i strukturuar për të ofruar një shërbim 360° ndaj klientit duke respektuar çdo target dhe kërkesë.

Help Desk

Trajnimet e shpeshta të personave që janë pjesë e ekipit iu garanton klientëve tanë zgjidhje për efektive dhe efikase.

Back Office

Glob Line ofron shërbime ne menaxhimin e bazave të të dhënave të kompanive. Hedhja e të dhënave në format elektronik.

h

Glob Line

Përse Ne?

Glob Line u krijua në vitin 2018 me idenë për të pasur një strukture që ofron shërbime të ndryshme në fushën Data Center , Call Center dhe Marketingut Dixhital…..

Çfarë Ofrojmë

Shërbimet Tona

Glob Line, një kompani mjaft e rëndësishme që ofron për klientët e saj shërbime të ndryshme në fushën e Data Center, Call Center dhe Marketingut Dixhital.

a
a
a
a
a

Është kenaqësi të jesh pjesë e një ekipi kaq energjik dhe dinamik.

Andi Bego

a

Bashkë mund të rritemi akoma më shumë , eja dhe ti ne Glob Line!

Alda Sarasani

Ekspertët Tanë

Glob Line Team

Eksperiencë Shumëvjecare

Grup Dinamik

Profesionist Multiskill

Ekip i Mirëfilltë

Zyrat Tona

Partnerët Tanë

Mos hezito të na kontaktosh për cdo informacion…